logo
presentasjon
vi kan tilby
kursdager
kontakt
påmelding
sos
NSF
topp
Svømmeopplæring | Babysvømming | Førstehjelp / Livredning

Om instruktørene

Christin Kjosmoen er utdannet svømmeinstruktør og svømmetrener hos Norges Svømmeforbund (NSF). Hun er instruktør/hovedinstruktør i Norsk Grunnkurs HLR, livredning og førstehjelp, skolekontrollør livredning ved NSF, samt kurslærer i NSF innen baby & småbarns svømming, begynneropplæring svømming og videregående svømmeopplæring. I tillegg er hun utdannet Coach i NIF. Neptuns Barn har også ansatte som er instruktører i Norsk Grunnkurs HLR, livredning og førstehjelp og skolekontrollør livredning ved NSF

Hva slags kurs tilbyr vi?

Førstehjelpskurs : grunnkurs førstehjelp og oppdaterings kurs. Kursene kan arrangeres som 3 – 4 timers kurs eller heldagskurs. Heldagskurset vil i tillegg til teori, inneholde en del praktiske øvelser tilrettelagt for ditt formål.

Livredningskurs : Grunnkurs og oppdateringskurs. Grunnkurset tar ca. 5 timer, mens oppdateringskurset tar ca. 2-3 timer.

Hvem er kursene for?

Alle som måtte ønske det, men det kreves et visst minimum av deltakere for at kurs skal bli arrangert. Christin har holdt mye kurs for skoler og AKS, i tillegg til noen kurs for barnehager og andre bedrifter.

Hva koster herligheten?

Ved å klikke deg inn på den type kurs du ønsker, i menyen vår, til venstre øverst på siden, vil du finne ut hva akkurat ditt kurs vil koste. Om du ikke finner det sender du oss en mail!

Finner du ikke det kurset du eller din bedrift er ute etter?

Ta kontakt og vi vil hjelpe deg så godt vi kan!Førstehjelpskurs


Alle våre førstehjelpskurs har en meget engasjert kurslærer, som vil hjelpe dere på dagtid, kveldstid eller i helger. Ditt valg!

* Alt kursmateriell er inkludert i prisen, og 4-8 timers kursene inkluderer kursbevis.

3 timers førstehjelpskurs


Passer godt for skoler, som trenger et kurs for lærere i deres felles planleggingstid. Her får dere et effektivt kurs med grunnleggende informasjon, og alle får prøve seg på HLR på en dukke. Kompetansebevis følger ikke med dette kurset.

PRIS: På forespørsel

4 timers førstehjelpskurs


Passer godt for barnehager, AKS, fritidsklubber og andre bedrifter. Vi har litt bedre tid enn kurset over, og går litt dypere inn det vi skal lære. Alle får prøve HLR på dukke. På dette kurset får deltakerne kompetansebevis.

PRIS: På forespørsel

8 timers førstehjelpskurs


Passer for de som vil gjøre noe ekstra ut av førstehjelpskurset. Her starter vi med litt prat og undervisning, før det blir en god del praktiske øvelser. Disse øvelsene vil ta utgangspunkt i din arbeidsplass, og de tingene som kan oppstå nettopp her. Her får alle trene på HLR på dukke.

PRIS: På forespørselLivredningskurs


Alle våre kurs vil møte en meget engasjert kursholder, med lang erfaring. Både fra egen svømmeklubb og som kursholder hos Norges Svømmeforbund. Tid og sted for kurs tar vi etter avtale, eller når det er mulig å få tak i et basseng.

* Grunnkurs inkluderer kursmateriell, og livredningsbevis.

Grunnkurs livredning


Passer for instruktører, lærere, barnehage ansatte, AKS og andre som skal oppholde seg i og nær vann med andre mennesker de skal ha ansvar for.

Kurset er et 4 timers kurs, med en praktisk del som foregår i vann, og alle må ha denne biten også for å få bestått kurs.

Vi gjennomfører livredningshopp, i land føring, svømming 200 m bryst og 200 m rygg, og alt foregår under kyndig veiledning.

NB! Denne prøven må oppdateres hvert år for å være gyldig.

PRIS: På forespørsel

Oppdateringskurs


Er et kurs for de som allerede har Grunnkurs i livredning. Vi oppfrisker det vi har lært før, og ALLE må ta den praktiske prøven i basseng i tillegg til HLR på dukke.

PRIS: 350,- pr pers, minimum 10 personer